facebook
instagram
youtube

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Η οικονομική κρίση είναι μόνο ένας από τους παράγοντες που έχουν τα τελευταία χρόνια αυξήσει την εγκληματικότητα. Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν να εγκαταστήσουν στα διαμερίσματά τους και στις οικίες τους συστήματα ασφαλείας ως ένα ελάχιστο μέσο προστασίας της περιουσίας αλλά και της ζωής τους.

Η πιο σημαντική αναβάθμιση ασφάλειας είναι η εγκατάσταση μίας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας που σας προστατεύει από απόπειρες εισβολής από την κυρίως είσοδο, είτε είστε μέσα στο σπίτι, είτε λείπετε.

Κεντρικές Πόρτες Εισόδου


Μία ειδική κατηγορία είναι οι κεντρικές πόρτες εισόδου, (π.χ. πολυκατοικίας). Σε αυτές τις περιπτώσεις δίνουμε έμφαση στην αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην ύπαρξη σταθερών στοιχείων στην μία πλευρά ή ακόμη και εκατέρωθεν της πόρτας, πάντα σε συνδυασμό με την ασφάλεια.

Nas.Doors

Πόρτες ασφαλείας με την εγγύηση της Nasco

Επικοινωνήστε μαζί μας

τηλ.: 210 6657 792, κιν.: 697 3517 285, email: info@nasco.gr

Γιατί να επιλέξετε την Nasco

Η Nasco, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις θωρακισμένες πόρτες και επιλεγμένες συνεργασίες με τους καλύτερους Ελληνικούς και Ευρωπαικούς κατασκευαστικούς Οίκους, είναι σε θέση να σας βοηθήσει αφενός να επιλέξετε την καταλληλότερη πόρτα και αφετέρου να σας απαλλάξει από το βάρος διαχείρισης της εγκατάστασης που είναι ένα θέμα εξίσου σημαντικό.

Η σωστή επιμέτρηση των διαστάσεων, η αποξήλωση της παλιάς και η εγκατάσταση της καινούριας σας πόρτας θα γίνει από εξειδικευμένους τεχνικούς και στον βέλτιστο δυνατό χρόνο, προκειμένου να επιτύχουμε την ελάχιστη δυνατή ενόχληση σας και την πιο αποτελεσματική εγκατάσταση.

Πέραν τούτου, στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε ζωντανά τα κυριότερα μοντέλα, να κατανοήσετε που οφείλονται οι διαφορές τιμών και να σας συμβουλεύσουμε για να επιλέξετε την καταλληλότερη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Μία τελευταία συμβουλή. Πολλοί εγκαταστάτες δημοσιεύουν τιμές που δεν συμπεριλαμβάνουν διάφορα συστατικά μέρη μίας ολοκληρωμένης Πόρτας Ασφαλείας ή δεν περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες επιμέτρησης και εγκατάστασης (τοποθέτησης της πόρτας στον χώρο σας). Στην Nasco δημοσιεύουμε τις τελικές τιμές και τις αναλύουμε ώστε αφενός να μπορείτε να συγκρίνετε κι αφετέρου να ξέρετε εκ των προτέρων το συνολικό κόστος αγοράς.

Παρέχεται 2ετής εγγύηση για τις εργασίες. Για τα προϊόντα παρέχονται οι εγγυήσεις των κατασκευαστών, επίσης συνήθως 2ετούς διάρκειας. Εξαιρούνται περιπτώσεις κακής χρήσης.

Οι προσφορές μας συνοπτικά

NasDoors-16

NasDoors-16

Ακόμη και το πιο απλό μοντέλο NasDoors διαθέτει διπλή θωράκιση, 16 περιμετρικά κλειδώματα, 5 μικρά σφραγισμένα κλειδιά και 1 εργολαβικό και περιμετρικό ματάκι 180 μοιρών. Η θωράκιση γίνεται με ένα ενιαίο φύλλο μετάλλου, ενώ παρέχεται defender με πλάκα ατσαλομαγγανίου για προστασία του κυλίνδρου ενώ υπάρχει και ολικό κλείδωμα με σύρτη Ασφαλείας.


520

Περισσότερα
Περισσότερα
image 1

NasDoors-16AL

Η πόρτα Ασφαλείας NasDoors 16AL διαθέτει διπλή θωράκιση, 18 περιμετρικά κλειδώματα, 5 μικρά σφραγισμένα κλειδιά και 1 εργολαβικό. Η θωράκιση γίνεται με ένα ενιαίο φύλλο μετάλλου, ενώ παρέχεται defender με πλάκα ατσαλομαγγανίου για προστασία του κυλίνδρου. Έχει εσωτερική επένδυση CPL Laminate και εξωτερική επένδυση αλουμινίου RAL με πρεσαριστό σχέδιο και μικρή κάσα.


670

Περισσότερα
Περισσότερα

Η διαδικασία

Η διαδικασία αποτελείται από 3 διακριτές φάσεις:

  • Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα κοστολόγησης (στο επόμενο τμήμα της παρούσης σελίδας) εισάγοντας τα στοιχεία σας και τις πληροφορίες του χώρου σας. Στην συνέχεια, θα κανονίσουμε μία συμβουλευτική συνάντηση στον χώρο σας. Θα σας δειγματίσουμε και θα σας εξηγήσουμε τις ποιοτικές διαφορές που έχει το κάθε μοντέλο. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το κατάστημά μας, όπου μπορείτε να δείτε από κοντά τα βασικά μοντέλα Πορτών.
  • Με την επίσκεψη στον χώρο σας από εξειδικευμένο τεχνικό που θα διενεργήσει την επιμέτρηση των διαστάσεων της πόρτας, θα πραγματοποιηθεί και ο έλεγχος για πιθανές ελλείψεις που μπορεί να σας έχουν διαφύγει στην εισαγωγή των τεχνικών λεπτομερειών στην φόρμα. Έτσι θα είμαστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή των χαρακτηριστικών της πόρτας, τόσο σε ότι αφορά τις διαστάσεις αλλά επίσης και σε όσα θέματα αφορούν στην σωστή και απρόσκοπτη τοποθέτησή της. Εφόσον θα έχουμε πλέον κατανοήσει στο έπακρο τις ανάγκες σας, θα επιλέξετε τα συστατικά και την σύνθεση που αποτελεί την Πόρτα Ασφαλείας σας. Τα βασικά συστατικά είναι το σασί ( ή θώρακας ) της πόρτας, η κλειδαριά και η επένδυση. Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των χαρακτηριστικών της πόρτας, διεκπεραιώνουμε την παραγγελία για την κατασκευή της. Στις περισσότερες πόρτες η κατασκευή ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα.
  • Το τρίτο στάδιο είναι η τοποθέτηση της Πόρτας. Οι εργασίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού κι ολοκληρώνονται σε 3 περίπου ώρες στις περισσότερες περιπτώσεις.

Σημαντικό!

Σε περιπτώσεις διάρρηξης, επισπεύδουμε την διαδικασία έτσι ώστε ο χώρος σας να καλυφθεί το συντομότερο δυνατόν. Διατηρούμε στοκ πορτών στις βασικές διαστάσεις και τις περισσότερες φορές σας καλύπτουμε ακόμη και την ίδια μέρα!

NasDoors

Πόρτες ασφαλείας με την εγγύηση της Nasco

Επικοινωνήστε μαζί μας

τηλ.: 210 6657 792, κιν.: 697 3517 285, email: info@nasco.gr

Θώρακας – Σασί
Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι Θωράκισης. Η μονή θωράκιση, η διπλή θωράκιση, δηλαδή διπλή μεταλλική ενίσχυση και ο τύπος σασί με δαγκάνες που προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στο κλείδωμα διότι ακόμη κι αν παραβιαστεί η κλειδαριά, η πόρτα δεν ανοίγει. Προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης ή επιπλέον μόνωσης του θώρακα που επιτυγχάνεται με έξτρα ηλεκτρογαλβανισμένη επιφάνεια και εισαγωγή μονωτικού υλικού εσωτερικά της θωράκισης.

Κλειδαριά – Κύλινδρος

Η βασική κλειδαριά με τις απαραίτητες προδιαγραφές που προτείνουμε στην Nasco, είναι Ιταλίας, μηχανική με καταπέλτη, defender και μικρό κλειδί. Ο καταπέλτης είναι ένα έλασμα που μπλοκάρει τον μηχανισμό σε περίπτωση παραβίασης ενώ το καπάκι defender είναι ένα εξωτερικό προστατευτικό του κυλίνδρου για την αποφυγή διάτρησης με τρυπάνι.

Η επόμενη κλάση κλειδαριάς είναι με πιο αξιόπιστο κι εντελώς αθόρυβο γραναζωτό μηχανισμό που επίσης διαθέτει καταπέλτη defender και μικρό κλειδί.

Η τρίτη και τελευταία κλάση κλειδαριάς έχει κύλινδρο νέας τεχνολογίας κατασκευής από ειδικά μεταλλικά κράματα και κλειδί που δεν αντιγράφεται για μέγιστη ασφάλεια.

Ντύσιμο Πόρτας – Επενδύσεις

Ουσιαστικά υπάρχουν δύο κατηγορίες επενδύσεων. Ξύλου και Αλουμινίου. Εάν η πόρτα είναι εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες, με ήλιο, βροχή, υγρασία τότε, η ιδανική επιλογή είναι η επένδυση αλουμινίου. Εάν η πόρτα ασφαλείας είναι πόρτα διαμερίσματος, τότε έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στην επιλογή του υλικού κατασκευής της επένδυσης. Οι συνδυασμοί σε χρώματα και σχέδια είναι αμέτρητοι!

Μερικά από τις Επενδύσεις, Στυλ, Χρώματα
Μερικά από τις Επενδύσεις, Στυλ, Χρώματα
NasDoors

Πόρτες ασφαλείας με την εγγύηση της Nasco

Επικοινωνήστε μαζί μας

τηλ.: 210 6657 792, κιν.: 697 3517 285, email: info@nasco.gr

nasco logo
nasco logo
Copyright 2015-2021 Nasco Γενική Ανακαινιστική Μ. Ε.Π.ΕH Nasco είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
© Copyright 2022 Nas.CoAll Rights ReservedDeveloped by Think Plus