facebook
instagram
youtube

Θερμοπροσόψεις - Εξωτερική Θερμομόνωση

Μελέτη και Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικών Προτάσεων

Οι θερμοπροσόψεις αποτελούν μια από τις βασικές εργασίες για την εξωτερική θερμομόνωση ενός χώρου. Όπως εύκολα μπορεί να γίνει κατανοητό από την ονομασία, η θερμοπρόσοψη εφαρμόζεται στην πρόσοψη του κτιρίου ώστε να προσφέρει ένα επιπρόσθετο προστατευτικό στρώμα, έναντι των έντονων θερμοκρασιών. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της εταιρείας μας είναι σε θέση να αναλάβουν αποτελεσματικά και εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα, παντός τύπου θερμοπροσόψεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μονωτικά υλικά της αγοράς.

Τι οφέλη προσφέρουν οι θερμοπροσόψεις;

Η θερμοπρόσοψη ενός κτιρίου διαδραματίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην διατήρηση των επιθυμητών θερμοκρασιών στο εσωτερικό του. Οι θερμοπροσόψεις είναι σχεδιασμένες με τρόπο ώστε να παρέχουν επαρκή και κατάλληλη μόνωση σε έναν χώρο, ακόμη και εάν οι μεταβολές της θερμοκρασίας στο εξωτερικό περιβάλλον είναι έντονες.

Έτσι, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και των ημερών με υψηλές θερμοκρασίες, η θερμοπρόσοψη συμβάλει στην διατήρηση ενός δροσερού εσωτερικού χώρου, ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες θα μειώσει τις απώλειες θερμότητες και θα διασφαλίσει ότι ο χώρο σας θα παραμένει πάντα ζεστός. Η σωστή διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό ενός κτιρίου, όπως είναι λογικό, συνεπάγεται και μείωση του κόστους ενεργειακής κατανάλωσης και κατά συνέπεια σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Ένα επίσης ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει η τοποθέτηση θερμοπρόσοψης σε ένα κτίριο, είναι η βελτίωση της ποιότητας του αέρα. Οι διακυμάνσεις στις εξωτερικές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τον κακό εξαερισμό, μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εμφάνιση μούχλας και βακτηρίων. Εφαρμόζοντας την κατάλληλη εξωτερική θερμομόνωση είμαστε σε θέση να εξαλείψουμε το φαινόμενο αυτό, ρυθμίζοντας κατάλληλα τα επίπεδα υγρασίας. Έτσι, ο χώρος σας θα έχει πιο φρέσκο και καθαρό αέρα, κάτι που άλλωστε αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα για αντιμετώπιση αλλεργιών και διαφόρων αναπνευστικών προβλημάτων.

Τοποθέτηση θερμοπρόσοψης – Εγκατάσταση εξωτερικής θερμομόνωσης

Η τοποθέτηση θερμοπρόσοψης για την ενίσχυση της εξωτερικής θερμομόνωσης ενός κτιρίου αποτελεί μια εργασία η οποία πρέπει να αναλαμβάνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Κάτι που φυσικά θα βρείτε στην εταιρεία Nasco. Ειδικότερα, η τοποθέτηση θερμοπροσόψεων ξεκινάει με την λεπτομερή μελέτη και αξιολόγηση του χώρου σας, ώστε να προσδιοριστεί ο αποδοτικότερος τύπος θερμομόνωσης που πρέπει να εφαρμοστεί.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι θερμοπροσόψεων, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να σας ανησυχεί, αφού το προσωπικό μας θα φροντίσει να σας παρέχει όλη την απαραίτητη ενημέρωση και συμβουλευτική, σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η κάθε μία, καθώς και τον τύπο που προτείνεται για το δικό σας κτίριο, βάση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων του.

Αφού ολοκληρωθεί η απαιτούμενη μελέτη, ακολουθεί η διαδικασία της τοποθέτησης. Η τοποθέτηση της θερμοπρόσοψης περιλαμβάνει συγκεκριμένη μεθοδολογία και ειδικότερα την σωστή τοποθέτηση των μονωτικών πλακών, την εφαρμογή του μονωτικού υλικού και της κόλλας. Κάθε βήμα πρέπει να πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή και από έμπειρους επαγγελματίες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα και πιο αποδοτικά αποτελέσματα. Επιπρόσθετες ενέργειες που απαιτούνται κατά την τοποθέτηση της εξωτερικής θερμομόνωσης είναι το αλφάδιασμα, το φρεζάρισμα και η σταθεροποίηση του μονωτικού υλικού καθώς και η σωστή εφαρμογή του σοβά.

Το προσωπικό μας θα φροντίσει να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει την μέγιστη αντοχή και την βέλτιστη απόδοση της μόνωσης. Ο χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών μας είναι αρκετά μικρός, ενώ τηρούμε πάντοτε το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Εξωτερική θερμομόνωση με θερμοπρόσοψη από εξειδικευμένους επαγγελματίες

Οι θερμοπροσόψεις αποτελούν βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας μας, οι οποίες σας παρέχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε κατάλληλα την θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες διαθέτουν όλη την απαραίτητη εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να τοποθετήσουν μια  θερμοπρόσοψη σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και την μέγιστη αντοχή τους, ακόμη και στα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα. Μπορεί οι τιμές που προσφέρουμε για τις υπηρεσίες μας να είναι από τις χαμηλότερες της αγοράς, ωστόσο δεν κάνουμε καθόλου εκπτώσεις στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε, αφού δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός και με τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες. Έτσι, αφιερώνουμε αρκετό χρόνο ώστε να ολοκληρώσουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη προκειμένου να εφαρμόσουμε την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο εξωτερικής θερμομόνωσης, βάση των δικών σας αναγκών. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να μελετήσουμε τις ανάγκες του δικού σας χώρου ώστε να εφαρμόσουμε και την πιο αποδοτική θερμοπρόσοψη.

 

nasco logo
nasco logo
Copyright 2015-2021 Nasco Γενική Ανακαινιστική Μ. Ε.Π.ΕH Nasco είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
© Copyright 2022 Nas.CoAll Rights ReservedDeveloped by Think Plus