facebook
instagram
youtube

Ηλιακά Συστήματα

Ηλιακά συστήματα – Ηλιακοί θερμοσίφωνες και Φωτοβολταϊκά

Τα ηλιακά συστήματα, ή αλλιώς συστήματα ηλιακής ενέργειας, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, καθώς οι σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας απαιτούν πιο βιώσιμους και φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους για αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση παντός τύπου ηλιακών συστημάτων, όπως ηλιακούς θερμοσίφωνες, φωτοβολταϊκά, ηλιακούς προβολείς, σε προσωπικούς και επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα και φροντίσουμε για την μέγιστη απόδοση των συστημάτων μας.

Ηλιακά συστήματα για κατοικίες – χώρους διαμονής

Τα οικιακά ηλιακά συστήματα αποτελούν τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, τα οποία προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων σε ένα νοικοκυριό. Η Nasco προσφέρει μια σειρά από σύγχρονα και αποδοτικά ηλιακά συστήματα με βασικότερα τους ηλιακούς θερμοσίφωνες και τα φωτοβολταϊκά οικιακών χώρων.

Φωτοβολταϊκά

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο να αξιοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια και να την μετατρέψετε σε ηλεκτρική, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες τους σπιτιού σας. Τα συγκεκριμένα συστήματα τοποθετούνται στην στέγη του σπιτιού, με τρόπο ώστε να αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια στον μέγιστο βαθμό. Προκειμένου να επιτευχτεί αυτό, απαιτείται μια ολοκληρωμένη μελέτη από έμπειρους επαγγελματίες, προκειμένου να αξιολογηθεί η ακριβής θέση στην οποία θα τοποθετηθεί ο εξοπλισμός.

Ο τρόπος λειτουργίας των φωτοβολταϊκών περιλαμβάνει την συλλογή της ηλιακής ενέργειας μέσω σύγχρονων πάνελ, και την μετατροπή της σε ηλεκτρική ενέργεια για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών. Μέσω ενός εξειδικευμένου συστήματος, η πλεονάζουσα ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται για χρήση ακόμη και σε ώρες της ημέρας που δεν υπάρχει ήλιος (νυχτερινές ώρες, κακοκαιρία).

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί μια από τις καλύτερες επενδύσεις για κάθε σπίτι, αφού θα προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων. Μέσω της ηλιακής ενέργειας, μπορείτε πλέον να έχετε ζεστό νερό ανά πάσα στιγμή της ημέρας, χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνετε ηλεκτρική ενέργεια. Γενικά, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αποτελούν ένα βασικό στοιχείο στην δημιουργία ενός βιώσιμου, αποδοτικού και φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου για ζεστό νερό χρήσης. Οι έμπειροι επαγγελματίες της εταιρείας μας θα φροντίσουν για την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας την μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

Συστήματα ηλιακής ενέργειας για επαγγελματικούς χώρους και γραφεία

Τα ηλιακά συστήματα δεν περιορίζονται μόνο σε χώρους κατοικίας. Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, η αξιοποίηση των συστημάτων ηλιακής ενέργειας μπορεί να προσφέρει τεράστια οφέλη και σε επαγγελματικούς χώρους. Είτε πρόκειται για μια επιχείρηση είτε για ένα γραφείο, η τοποθέτηση ηλιακών πάνελ μπορεί να συμβάλει δραστικά στην περεταίρω ανάπτυξη μιας εταιρείας, μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες της. Μερικά από τα συστήματα που αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε σε επαγγελματικούς χώρους είναι:

  • Ηλιακοί συλλέκτες: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από επιχειρήσεις για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει στη στέγη, στο έδαφος ή στην πρόσοψη ενός κτιρίου, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου.
  • Ηλιακοί θερμοσίφωνες: Μια εξαιρετική λύση για ξενοδοχεία, εστιατόρια ή γενικά επιχειρήσεις που απαιτούν μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού.
  • Ηλιακά συστήματα φωτισμού: Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει φώτα και προβολείς εξωτερικών χώρων, όπως για παράδειγμα ο φωτισμός ενός χώρου στάθμευσης, διακοσμητικός φωτισμός με προβολείς και σποτ και πολλές ακόμη έξυπνες και πρακτικές εφαρμογές.

Γιατί τα συστήματα ηλιακής ενέργειας είναι σημαντικά;

Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ηλιακά συστήματα είναι πολλά. Ένα από τα βασικότερα είναι ότι παρέχουν μια καθαρή και ανανεώσιμη πηγή ενέργειας η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί σε προσωπικούς και επαγγελματικούς χώρους. Κάτι τέτοιο, αποτελεί φυσικά μια φιλική προς το περιβάλλον λύση.

Ένα επίσης σημαντικό πλεονέκτημα είναι η μείωση του ενεργειακού κόστους. Είτε πρόκειται για έναν χώρο διαμονής, είτε για μια επιχείρηση, η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας θα συμβάλει δραστικά στην μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που θα επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Γιατί να επιλέξετε τα ηλιακά συστήματα της Nasco;

Η Nasco αποτελεί μια σύγχρονη και καινοτόμο εταιρεία στον χώρο των ανακαινίσεων και των κατασκευών, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις σε κάθε της πελάτη. Τα σύγχρονα ηλιακά συστήματα που σας παρέχουμε διακρίνονται για τις άριστες τεχνικές προδιαγραφές και την μέγιστη ενεργειακή τους απόδοση. Κάτι που φυσικά θα διασφαλίσει την μέγιστη εκμετάλλευση της ηλιακή ενέργειας και κατά συνέπεια την μείωση του κόστους σε αξιοσημείωτα επίπεδα.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι θα φροντίσουν για την ορθή τοποθέτηση των συστημάτων, εξασφαλίζοντας άριστα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα. Μάλιστα, το κόστος των ηλιακών συστημάτων μας και των υπηρεσιών τοποθέτησής τους είναι το πιο προσιτό που θα βρείτε στην αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε μας για τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε σίγουροι ότι θα τις καλύψουμε στον μέγιστο βαθμό.

nasco logo
nasco logo
Copyright 2015-2021 Nasco Γενική Ανακαινιστική Μ. Ε.Π.ΕH Nasco είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
© Copyright 2022 Nas.CoAll Rights ReservedDeveloped by Think Plus