facebook
instagram
youtube

Συστήματα Ασφαλείας και Συναγερμοί

Συστήματα ασφαλείας και συναγερμοί σπιτιών - επιχειρήσεων

Στη σημερινή εποχή, τα συστήματα ασφαλείας και οι συναγερμοί, αποτελούν μια επιτακτική ανάγκη για κάθε χώρο. Η προστασία του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου, η διασφάλιση της οικογένειά σας ή των ανθρώπων που εργάζονται στην επιχείρησή σας και γενικά η προστασία της περιουσίας σας, αποτελούν παράγοντες τους οποίους πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν. Ο αποτελεσματικότερος και πιο εγγυημένος τρόπος για να το επιτύχετε αυτό είναι με την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας και συναγερμού.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών, ειδικά σχεδιασμένων ώστε να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Κάθε χώρος είναι διαφορετικός και με διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, οι λύσεις που παρέχουμε προσαράζονται ανά περίπτωση προκειμένου να εξασφαλίσουν και τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Τι είναι το σύστημα ασφαλείας και πως λειτουργεί;

Ένα σύστημα ασφαλείας πρόκειται για ένα κύκλωμα αποτελούμενο από συσκευές και αισθητήρες που συνεργάζονται για να ανιχνεύουν και να σας ειδοποιήσουν σε περίπτωση μιας απειλής, όπως μιας διάρρηξη ή μιας πυρκαγιά. Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν συνήθως διάφορες κάμερες, ανιχνευτές κίνησης, αισθητήρες πορτών και παραθύρων καθώς και συστήματα συναγερμού.

Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες ενός χώρου, η επιλογή του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας μπορεί να γίνει ανάμεσα σε διάφορες επιλογές. Μία από τις βασικότερες κατηγοριοποιήσεις του εξοπλισμού αφορά την χρήση τους. Εάν δηλαδή πρόκειται να τοποθετηθεί σε κάποιον χώρο διαμονής ή σε έναν επαγγελματικό χώρο.

Συστήματα ασφαλείας για κατοικίες

Η ασφάλεια του σπιτιού αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον καθένα μας. Ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας μπορεί να παρέχει όλα τα απαραίτητα επίπεδα προστασίας για την οικογένεια και την περιουσία σας. Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα οικιακών συστημάτων ασφαλείας τα οποία προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες του δικού σας χώρου.

Τα συστήματά ασφαλείας που αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε αξιοποιούν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενός ολοκληρωμένου συστήματος, όπως  κάμερες παρακολούθησης, ανιχνευτές κίνησης, αισθητήρες για πόρτες και παράθυρα καθώς και διάφορους αυτοματισμούς που μπορεί να χρειαστεί ο δικός σας χώρος κατοικίας.

Συστήματα ασφαλείας για επαγγελματικούς χώρους

Τα επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας απαιτούν επιπρόσθετα επίπεδα προστασίας σε σύγκριση με τα οικιακά, όπως είναι λογικά άλλωστε. Τα συγκεκριμένα συστήματα περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό σύγχρονου εξοπλισμού και λογισμικού, όπως κάμερες παρακολούθησης, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, αισθητήρες ανίχνευσης καπνού και συναγερμούς. Είναι σχεδιασμένα με τρόπο ώστε να παρέχουν παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και καταγραφή για μεταγενέστερη χρήση.

Τα συστήματα ασφαλείας για επαγγελματικούς χώρους αποτελούν ζωτικής σημασίας εξοπλισμό, για την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και της περιουσίας σας. Ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας είναι φυσικά και η διατήρηση της κανονιστικής συμμόρφωσης για την μείωση του κινδύνου ευθύνης.

Τα συστήματα ασφαλείας επαγγελματικών χώρων που σας προσφέρει η εταιρεία μας αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε είδους εταιρεία ή επιχείρηση, όπως λιανικό εμπόριο, επαγγελματικά γραφεία, ιατρεία, τράπεζες κλπ. Κατανοώντας την ιδιαίτερη σημασία ενός συστήματος ασφαλείας, θα φροντίσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης

Στην Nasco κατανοούμε ότι η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας ή ενός συναγερμού από μόνο της δεν αρκεί. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην συντήρηση του εξοπλισμού μας όσο φυσικά και στην τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας. Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσουμε ότι το σύστημα ασφαλείας σας βρίσκεται πάντοτε σε λειτουργία και προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών που προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη διαδικασία. Αυτός είναι και ο λόγος που το προσωπικό μας θα φροντίσει πρωτίστως να κατανοήσει τις ανάγκες σας και αφού πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου σας, θα σας προτείνει και την πιο αξιόπιστη λύση. Πάντοτε στο πιο προσιτό κόστος της αγοράς και με δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης.

nasco logo
nasco logo
Copyright 2015-2021 Nasco Γενική Ανακαινιστική Μ. Ε.Π.ΕH Nasco είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
© Copyright 2022 Nas.CoAll Rights ReservedDeveloped by Think Plus