facebook
instagram
youtube

Προγυαλισμένα δάπεδα – Πατώματα laminate – Πλακάκια

Προγυαλισμένα δάπεδα – Πατώματα laminate – Πλακάκια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τοποθετήσει προγυαλισμένα δάπεδα, πατώματα laminate και πλακάκια σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Εάν θέλετε και εσείς να αναβαθμίσετε το δάπεδο του σπιτιού ή του γραφείου σας, η επιλογή του καταλληλότερου υλικού μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση. Εκεί έρχεται η Nasco, η οποία θα σας παρέχει την κατάλληλη συμβουλευτική και ολοκληρωμένες προτάσεις ώστε να εξασφαλίσει την βέλτιστη επιλογή με τα περισσότερα οφέλη.

Ειδικότερα, το προσωπικό μας εξειδικεύεται στην τοποθέτηση δαπέδων παντός τύπου, με κορυφαίες λύσεις στα προγυαλισμένα δάπεδα, laminate και πλακάκια διαφόρων τύπων και σχεδίων. Αφού μελετήσουμε και κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες του δικού σας χώρου, θα επιλέξουμε από κοινού το δάπεδο των ονείρων σας.

Προγυαλισμένα δάπεδα για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους

Τα προγυαλισμένα δάπεδα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια όμορφη και ανθεκτική λύση δαπέδων για τον προσωπικό ή επαγγελματικό τους χώρο. Ο συγκεκριμένος τύπος πατώματος διακρίνεται για το άριστο φινίρισμα καθώς και την μεγάλη ποικιλία επιλογών που σας προσφέρει. Σε εμάς θα βρείτε προγυαλισμένα δάπεδα είτε από μασίφ ξύλο, είτε από συνδυασμό με διαδοχικές στρώσεις υποστρώματος και τελικής επιφάνειας, που προσφέρουν ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα, μπορούν να τοποθετηθούν άμεσα στον χώρο σας και δεν απαιτούν τελικό λουστράρισμα, αφού η συγκεκριμένη διαδικασία έχει ήδη πραγματοποιηθεί από την κατασκευή τους.

Laminate πατώματα - δάπεδα

Τα πατώματα laminate αποτελούν μια ιδιαίτερα προσιτή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή δαπέδου. Κατασκευάζονται από ανακυκλωμένη ξυλεία και στην επάνω επιφάνειά τους τοποθετείται φωτογραφία ξύλου στον τύπο και την απόχρωση της επιθυμίας σας. Το τελικό επίπεδο περιλαμβάνει μία ειδική επίστρωση προστασίας από γρατζουνιές, χαρακιές αλλά και υγρασία.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά των δαπέδων laminate είναι η άριστη αισθητική τους, η ανθεκτικότητά τους καθώς και η εύκολη εφαρμογή τους με την μόνη προϋπόθεση την επίπεδη και λεία αρχική επιφάνεια όπου θα τοποθετηθούν. Αυτοί είναι άλλωστε και μερικοί από τους λόγους που ο συγκεκριμένος τύπος δαπέδου έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ζήτηση στις ανακαινίσεις σπιτιών κι επαγγελματικών χώρων.

Τα υψηλής ποιότητας laminate πατώματα, είναι ανθεκτικά στην υγρασία για λελογισμένη χρήση και διάρκεια, αν για παράδειγμα μας χυθεί ένα ποτήρι νερό. Ωστόσο, δεν είναι ιδανικά για περιβάλλοντα και χώρους με μεγάλη συνεχή υγρασία, όπως για παράδειγμα σε μπάνια, κουζίνες και υπόγεια.

Πλακάκια  - Τοποθέτηση πλακιδίων

Τα πλακάκια αποτελούν μια επίσης δημοφιλή επιλογή δαπέδων που μπορεί να προσθέσει τόσο ομορφιά όσο και λειτουργικότητα σε ένα δωμάτιο. Τα πλακάκια κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, όπως κεραμικά, πορσελάνη ή φυσικά πετρώματα, και διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Στην Nasco ειδικευόμαστε στην τοποθέτηση πλακιδίων, διασφαλίζοντας ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Η επιλογή του είδους πλακιδίων εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, με βασικότερο την χρήση του εκάστοτε χώρου. Για παράδειγμα, τα κεραμικά πλακάκια είναι ιδανικά για κουζίνες και μπάνια χάρη στην αντοχή τους στην υγρασία. Τα πλακάκια πορσελάνης, είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και τη σκληρότητά τους, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για χώρους με μεγάλη κυκλοφορία, όπως διαδρόμους, χολ κλπ. Τα πλακάκια από μάρμαρο ή γρανίτη, προσφέρουν μια μοναδική αισθητική εμφάνιση, ιδανική για κάθε χώρο.

Τι δάπεδο να επιλέξω;

Η επιλογή δαπέδου μπορεί να αποτελέσει μια αρκετά δύσκολη διαδικασία, αφού οι παράγοντες που θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν είναι πολλοί. Η χρήση του εκάστοτε χώρου και ο αριθμός ατόμων που θα εισέρχεται σε αυτόν, ο προϋπολογισμός που θα διαθέσετε καθώς και οι προσωπικές σας προτιμήσεις στο κομμάτι της αισθητικής, αποτελούν μόνο μερικούς από τους παράγοντες που θα καθορίσουν την τελική επιλογή πατώματος.

Κατανοώντας τόσο την δυσκολία επιλογής όσο φυσικά και την τεράστια σημασία του δαπέδου, το προσωπικό μας θα φροντίσει να αξιολογήσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του χώρου σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ώστε να σας προτείνει την βέλτιστη λύση. Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και ανακαινίσεων, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση παντός τύπου δαπέδων με εγγυημένα αποτελέσματα και στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.  Είτε λοιπόν αναζητάτε για προγυαλισμένα δάπεδα, είτε για πατώματα laminate, είτε για πλακάκια, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

nasco logo
nasco logo
Copyright 2015-2021 Nasco Γενική Ανακαινιστική Μ. Ε.Π.ΕH Nasco είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
© Copyright 2022 Nas.CoAll Rights ReservedDeveloped by Think Plus