Ολική Ανακαίνιση Διαμερίσματος στο Κουκάκι – Μάρτιος 2017

Ξεκινήσαμε με γκρεμίσματα και αποξηλώσεις για να αλλάξουμε την διαρρύθμιση της κουζίνας, ενώνοντας την με το σαλόνι. Τοποθετήσαμε ένα έπιπλο νησίδα για την κουζίνα, πλακάκια, ντουλάπια, ηλεκτρικές συσκευές όπως :  κεραμικές εστίες, απορροφητήρα, ψυγείο, φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων. Τέλος η κουζίνα ολοκληρώθηκε δημιουργώντας έναν αποθηκευτικό χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Φτιάξαμε δύο ειδικές  κατασκευές με  κρυφούς φωτισμούς από γυψοσανίδα, η μία τοποθετήθηκε στο ταβάνι, και η άλλη κατασκευή  έγινε ράφια για το σαλόνι. Αλλάξαμε το πάτωμα, με CPL laminate  σε αποχρώσεις ξύλου. Επίσης τοποθετήθηκαν και καινούργια κουφώματα αλουμινίου, με ηλεκτρικά ρολά για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αλλάξαμε τις  εσωτερικές πόρτες σε δωμάτια και μπάνιο, καθώς και τοποθετήσαμε πόρτα ασφαλείας Νasdoors, με 16 κλειδώματα και διπλή θωράκιση.

Στην συνέχεια, αλλάξαμε το μπάνιο, τοποθετήσαμε τρία διαφορετικά είδη πλακάκια σε πάτωμα και τοίχους. Τοποθετήσαμε καινούργια είδη υγιεινής, νιπτήρα με έπιπλο, καθρέφτη, και ντουζιέρα.

Tο έργο ολοκληρώθηκε με το βάψιμο του σπιτιού.