Ολική Ανακαίνιση Διαμερίσματος στην περιοχή των Γλυκών Νερών Μάιος 2018.

Ξεκινήσαμε με την αφαίρεση και την μεταφορά και εναπόθεση σε κάδο εξωτερικά του ακινήτου, των  Πλακιδίων και ειδών υγιεινής λουτρού, Ντουλαπών, Υπάρχουσας Κουζίνας, Εσωτερικών πορτών, Κουφωμάτων,  Πλαστικού δαπέδου.

Συνεχίσαμε με Ηλεκτρλογικές εργασίες: αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα με νέο μονοφασικό  στη  νέας  κουζίνα  σύμφωνα με το σχέδιο εφαρμογής. HAGER με ρελέ  διαφυγής. Δημιουργία νέων γραμμών  για T.V.,τηλέφωνο,a/c. Δημιουργία  νέων θέσεων  πριζών  στο χώρο

Εργασίες σε λουτρό, έγινε επίστρωση τσιμεντοκονίας προς κάλυψη σωληνώσεων  ύδρευσης- αποχέτευσης. Στην συνέχεις τοποθετήθηκαν πλακάκια σε πάτωμα και τοίχους, και τέλος τα είδη υγιεινής όπως Ντουζιέρα κτιστή, Λεκάνη κρεμαστή με εντοιχισμένο καζανάκι, Σετ μπαταριών λουτρού-νιπτήρα, έπιπλο λουτρού, μήκους 55cm, επικαθήμενος νιπτήρας  από  πορσελάνη και καθρέπτης με φωτιστικό, Σετ αξεσουάρ (χαρτοθήκη, πετσετοκρεμάστρα και διπλός γάντζος) τέλος Πετσετοκρεμάστρα καλοριφέρ.

 Στα Δάπεδα έγινε αποξήλωση των παλιών, και επανατοποθέτηση πλακιδίων σε απομίμηση ξύλου  .

Επιπλέον τοποθετήθηκαν κατασκευές όπως :

  • Εσωτερικές πόρτες laminate ανοιγόμενες.

Στην κουζίνας  τοποθετήθηκαν:  Ντουλάπι απορροφητήρα, Εντοιχισμένος  φούρνος, τροφοθήκη με ράφι,  συρταριέρα, Ντουλάπια βάσεως και κρεμαστά  και ντεκόρ σε κουζίνας από πλακάκι. Το υλικό της κατασκευής της κουζίνας είναι ακριλικό χρώματος. Στην μέση της κουζίνας κατασκευαστίκε  νησίδα με πάγκο.

Επίσης τοποθετήθηκαν  κουφώματα:  Κουφώματα αλουμινίου EUROPA χρώμα ξύλου με παντζούρι ανοιγόμενο και διπλά τζάμια με σήτες.  Σήτες πιέτα για μπαλκόνοπορτα χρώμα καφέ.

Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με εργασίες χρωματισμών:  τριψίματος, στοκαρίσματος, σπατουλαρίσματος, ασταρώματος ,βαψίματο.