Κατάστημα Αγίας Παρασκευής – Λ. Μεσογείων

Nasco Shop Exterior

Η εταιρεία

Η εταιρεία Nasco Γενική Ανακαινιστική Μ. Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2008 ως συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής και του αλουμινίου.

Η Nasco έχει δικά της μέσα μεταφοράς και παραδίδει τα προϊόντα της σε σύντομο χρονικό διάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαθέτει μεγάλο εκθεσιακό χώρο όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει, να ακουμπήσει και να επιλέξει τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση του, πριν αυτά τοποθετηθούν.

Διαθέτει τεχνικό προσωπικό μέσω του οποίου, αντλώντας πληροφορίες από την εξειδικευμένη εμπειρία του, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της. Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας των στελεχών της μπορεί να προτείνει έξυπνες λύσεις και να σας εξοικονομήσει χρήμα και χρόνο, παρουσιάζοντας τελικά πολύ καλύτερα αποτελέσματα με έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, συγκριτικά με τους ανταγωνιστές.

Η Nasco συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με γνώμονα την ποιότητα και τις αυστηρές προδιαγραφές στην αιχμή της τεχνολογίας. Διερευνά συνεχώς τις τάσεις της αγοράς, τις προσφορές των κατασκευαστών και είναι σε θέση να προτείνει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε χρονική στιγμή.

Μην προχωρήσετε σε ανακαίνιση πριν μιλήσετε με τα στελέχη της Nasco. Με την συζήτησή μας, το πιθανότερο είναι είτε ότι θα πετύχετε καλύτερη τιμή, είτε ότι θα καταφέρουμε να “χωρέσουμε” περισσότερα πράγματα στον ίδιο προϋπολογισμό. Με δεδομένη την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, τελικά θα έχετε επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα και θα έχετε κάνει την πιο έξυπνη επιλογή.

Εργασίες:

Ανακαινίσεις Οικιών και Καταστημάτων, Κουφώματα Αλουμινίου, PVC και Ξύλινα, Έπιπλα Κουζίνας, Ντουλάπες, Πόρτες Ασφαλείας, Εσωτερικές και Ειδικές Πόρτες, Ρολά, Γκαραζόπορτες, Αυτοματισμοί, Κάγκελα, Αυλόπορτες, Πατώματα, Σιδερένιες Ασφάλειες, Πέργκολες, Διαμόρφωση χώρων και οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Η Nasco είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλαδας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

Οι αρχές μας

Σας βοηθούμε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα και αναλαμβάνουμε πλήρως την πολύπλοκη διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα σύμφωνα με τα χρήματά σας.
Η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Η ικανοποίησή σας είναι η ανταμοιβή μας.
Παραδίδουμε τα Έργα που αναλαμβάνουμε πάντα στην ώρα τους και πάντα εντός προϋπολογισμού.

Χορηγίες

Οι συνεργάτες μας