Ολική Ανακαίνιση Διαμερίσματος στο Παλαιό Φάληρο – Ιανουάριος 2019

Ξεκινήσαμε με την αφαίρεση και την μεταφορά και εναπόθεση σε κάδο εξωτερικά του ακινήτου, των  Πλακιδίων και ειδών υγιεινής λουτρού, Ντουλαπών, υπάρχουσας Κουζίνας, Εσωτερικών πορτών, Κουφωμάτων,  παλιού δαπέδου, πόρτας εισόδου.

Επιπλέον γκρεμίσαμε ένα τοίχο για να μεγαλώσει η κουζίνα.

Συνεχίσαμε με Ηλεκτρλογικές εργασίες: αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα με ν έο μονοφασικό  στη  νέας  κουζίνα  σύμφωνα με το σχέδιο εφαρμογής. HAGER με ρελέ  διαφυγής. Δημιουργία νέων γραμμών  για T.V.,τηλέφωνο,a/c. Δημιουργία  νέων θέσεων  πριζών  στο χώρο.

Εγκατάσταση θέρμανσης

Προμήθεια και τοποθέτηση 4 νέων θερμαντικών σωμάτων, τύπου πάνελ (3 κανονικά και 1 πετσετοκρεμάστρα σε λουτρό), κατασκευασμένα από χάλυβα, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου σε χρώμα λευκό, δοκιμασμένα σε πίεση 7 bar, σε διαστάσεις και δυναμικότητα που θα ανταποκρίνονται στην αντίστοιχη εγκεκριμένη μελέτη θέρμανσης της κατοικίας και θα συνοδεύονται από αντίστοιχης ποιότητας και εμφάνισης διακόπτες μονοσωληνίου.

Εργασίες σε λουτρό, έγινε επίστρωση τσιμεντοκονίας προς κάλυψη σωληνώσεων  ύδρευσης- αποχέτευσης.  Στην συνέχεια   τοποθετήθηκαν πλακάκια σε λουτρό,  Τζάμι σταθερό, πάχους 8mm,με κρύσταλλο securite. Σετ μπαταριών λουτρού-νιπτήρα εντοιχιζόμενες Ideal Standard kalista.. Έπιπλο λουτρού, μήκους 85cm, επικαθήμενος νιπτήρας  από  πορσελάνη. Στήλη ντουζ, Λεκάνη κρεμαστή με εντοιχιζόμενο καζανάκι GEBERIT , Σετ αξεσουάρ (χαρτοθήκη, 2πλη πετσετοκρεμάστρα και 2 διπλός γάντζος)

Συντήρηση δαπέδων . Τρίψιμο- στοκάρισμα- γυάλισμα υπάρχοντος ξύλινου δαπέδου.

Επιπλέον τοποθετήθηκαν κατασκευές όπως :

 • Εσωτερικές πόρτες laminate ανοιγόμενες.
 • Πορτάκι παταριού
 • Πόρτα Ασφαλείας NasDoor 18
 • Κουζίνα Ντουλάπι απορροφητήρα, Εντοιχισμένος  φούρνος, τροφοθήκη με ράφι,  συρταριέρα, Ντουλάπια βάσεως και κρεμαστά  και ντεκόρ σε κουζίνας από πλακάκι.
  Το υλικό της κατασκευής της κουζίνας είναι ακριλικό χρώματος. -Νεροχύτης γρανίτης. Μπαταρία νεροχύτη Ideal Standard kalista.
  Πάτος νεροχύτη αλουμινίου.
  Μία κουταλοθήκη πλαστική, μία πιατοθήκη, πόμολα inox, και  απορροφητήρας συρόμενος 60cm inox pyramis.
 • Ντουλάπα Κατασκευή από το δάπεδο έως και την οροφή και σε ύψος περίπου 2,78  ντουλάπα σύμφωνα με το σχέδιο εφαρμογής. Η κατασκευή της ντουλάπας γίνεται με μελαμίνες κατηγορίας Ε1 σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. Εξωτερικοί ορθοστάτες, βάση και οροφή είναι κατασκευασμένα από μελαμίνη 18 mm. Εσωτερικοί ορθοστάτες και ράφια είναι κατασκευασμένα από μελαμίνη 22 mm.
  Το σόκορο σε ορθοστάτες, βάση και οροφή είναι 1 mm και είναι στο χρώμα της πόρτας.
  Η πλάτη είναι από μελαμίνη 8 mm και είναι ενιαία .
  Πόρτες από μελαμίνη 18χιλ με PVC περιμετρικά 1χιλ. Συρτάρια με μεταλλικά πλαϊνά γκρι χρώματος και με πάτο από μελαμίνη γκρι 16 mm.

Επίσης τοποθετήθηκαν  κουφώματα:  EUROPA 850 PRIMA
Aνοιγόμενα  κουφώματα αλουμινίου

Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με εργασίες χρωματισμών:

Εσωτερικά :  Εργασίες τριψίματος, στοκαρίσματος, σπατουλαρίσματος, ασταρώματος, βαψίματος(2-3 χέρια ανάλογα τις ανάγκες) σε  όλους τους χώρους του ακινήτου με οικολογικά πλαστικά χρώματα της εταιρίας ΒΙΒΕΧΡΩΜ ή ISOMAT.

Εξωτερικά τοποθέτηση πλακιδίων σε μπαλκόνι, και τοποθέτηση χωρίσματος μπαλκονιού.

Κάγκελα  συντήρηση κάγκελων μπαλκονιού.