Επειδή είναι γνωστό ότι οι ντουλάπες (και οι αποθηκευτικοί χώροι γενικότερα) δεν είναι ποτέ αρκετοί, πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα στην επιλογή τους! Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές λύσεις, για οποιοδήποτε μέγεθος χώρου, ξεκινώντας από μία μικρή κλασική ντουλάπα και καταλήγοντας σε ένα μεγάλο βεστιάριο – δωμάτιο, με την δική του πόρτα και τον δικό του φωτισμό.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να συνδυάσετε βάσει των αναγκών σας. Μπορείτε να παίξετε με τους καθρέπτες για να μεγαλώσετε οπτικά τον χώρο σας. Μπορείτε να αλλάξετε την διαρύθμιση αν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ειδικούς χώρους, όπως για παράδειγμα χώρους για αξεσουάρ (τσάντες, γραβάτες, φουλάρια, κασκόλ).
Μπορείτε επίσης να προτιμήσετε μία λύση με συρόμενες πόρτες, που θα σας διευκολύνει όταν οι χώροι είναι μικροί. Μπορείτε να επιλέξετε Διάφανες πόρτες αν είστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την γκανταρόμπα σας ή αν θέλετε να επιδείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες στην ταξινόμηση των ρούχων. Μπορείτε να επιλέξετε ράβδους, αν θέλετε τα ρούχα σας κρεμαστά, ή ράφια, αν τα προτιμάτε διπλωμένα! Και φυσικά, μπορείτε να προβλέψετε από πριν το μέγεθος του ειδικού χώρου για τα παπούτσια που θα χρειαστείτε.