facebook
instagram
youtube

Η Nasco επισκέφθηκε την πιο συναρπαστική έκθεση “Salone de Mobile 2023” .

Η Nasco επισκέφθηκε την πιο συναρπαστική έκθεση “Salone de Mobile 2023” .

Η Nasco επισκέφθηκε την πιο συναρπαστική έκθεση “Salone de Mobile 2023”  που έλαβε χώρα στο παγκόσμιο εκθεσιακό κέντρο του Μιλάνο από τις 18 μέχρι τις 23 Απριλίου και μας παρουσιάζει τις νέες τάσεις για το έπιπλο και το design .

Η έκθεση συγκέντρωσε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο, καθώς το ενδιαφέρον παρέμεινε πολύ έντονο. Νέα και καινούρια υλικά όπως το μάρμαρο σε μοναδικά χρώματα, κεραμικά υλικά αλλά και τα πολύ ιδιαίτερα ξύλα κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. 

Η διοργάνωση επανήλθε ανανεωμένη μετά από μια ασταθή τριετία λόγω πανδημίας και η  αίσθηση που μας μετέφερε η "Salone del Mobile", είναι ότι η συνολική επιμέλεια των εκθέσεων και των δράσεων ήταν ιδιαίτερα σύγχρονη, τόσο αισθητικά και θεωρητικά όσο και σε επίπεδο παρουσίασης.

Ιδιαίτερη βάση δόθηκε σε οικολογικές και βιώσιμες πρακτικές, ενώ ενδιαφέρον παρουσίασε  η χρήση τεχνολογικών εφαρμογών σε αντικείμενα μικρής κλίμακας και έπιπλα, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη χρήση.Επίσης, κατά τη διάρκεια της περιήγησης, η διοργάνωση φρόντισε να δημιουργήσει ένα παιχνίδι κλίμακας, όχι μόνο από το σημείο της αρχιτεκτονικής έως το αντικείμενο, αλλά ξεκινώντας από εγκαταστάσεις που εκτείνονταν σε ολόκληρο τον πολεοδομικό ιστό!

Στα πλαίσια της αφιερωμένης στον σχεδιασμό εβδομάδας, υπήρχαν και οι παράλληλες δράσεις της International Furnishing Accessories Exhibition, δηλαδή το Workplace 3.0, το S.Project, η SaloneSatellite, που προάγει συγκεκριμένα νέους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, και τέλος το Euroluce, που επικεντρώνεται κυρίως στον φωτισμό και την επιστήμη γύρω από το φως και τον χώρο.

Η Nasco είναι η “κορυφαία επιλογή” στην ανακαίνιση!

Στη Nasco θα βρείτε τους πιο εξειδικευμένους τεχνικούς και την καλύτερη λύση βάσει των αναγκών σας, μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων:

Κουφώματα, δάπεδα, μπάνια, κουζίνες, εσωτερικές πόρτες, ντουλάπες, ή ό,τι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, με την υπογραφή της Nasco.

Nasco η “κορυφαία επιλογή” στην ανακαίνιση!

nasco logo
nasco logo
Copyright 2015-2021 Nasco Γενική Ανακαινιστική Μ. Ε.Π.ΕH Nasco είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
© Copyright 2022 Nas.CoAll Rights ReservedDeveloped by Think Plus